Karate Sibiu

Clubul Sportiv TERRASPORTIKA Sibiu organizeaza cursuri de Karate pentru copii cat si pentru adulti (incepatori sau avansati).

Antrenamentele de Karate au ca baza de fundament un cod de comportament si principii puternice. Scopul principal este educatia in perfectionarea caracterului, reusind astfel, prin experienta, si antrenament, sa formeze oameni puternici, stabili, cu un puternic control in situatii delicate, atat in timpul antrementului cat si in viata de zi cu zi.
Pentru copii este un curs deosebit de important reusind sa ajute la dezvoltare prin disciplina si antrenament. Scopul final al antrenamentului de tip karate nu este cautarea victoriei ci munca in perfectionarea caracterului, reusind astfel sa se castige experiența cu ajutorul acestuia. Aceste principii sunt practicate zi de zi in scopul cresterii increderii de sine, frumusetii interioare, sanatatii trupului si sufletului, in vederea obtinerii echilibrului armonios dintre corp si minte.

Karate pentru copii

cursuri-karate-sibiu-copiiIn ziua de astazi copiii au nenumarate activitati la dispozitie pentru a le asigura o viata sanatoasa si fericita. Una dintre aceste optiuni este tipul de antrenament Karate. Acest sport ajuta copilul la o dezvoltare armonioasa, atat pentru corp cat si pentru minte. Prin antrenamentul de arte martiale se dezvolta o atitudine pozitiva și spirituala buna, totodata ajutand si la obtinerea unei conditii fizice deosebite. Contribuie la formarea personalitatii, prin disciplina și ajuta la impunerea unor principii in viața precum ordinea, curajul, gandirea logica. Acest tip de antrenament este benefic in educatia copilului contribuind la dezvoltarea unei personalitati în care primeaza disciplina, educația, respectul si formarea unei mentalitati de invingator.

Karate pentru adulti

cursuri-karate-adulti-sibiuCu totii cautam o modalitate de a evada din rutina zilnica si din sedentarismul de la locul de munca. Pentru asta este indicat sa alegi practicarea unui sport. Prin practicarea antrenamentului de tip Karate reusesti sa invingi stresul, sa duci o viața echilibrata si sanatoasa, sa imbunatatesti functionarea organismului si sa-ti dezvolti increderea de sine.
Practicarea acestui tip de antrenament are nenumarate beneficii, cateva dintre ele fiind auto-apararea, dezvoltarea increderii in fortele proprii, concentrarea, o conditie fizica excelentă si disciplina.

Video Karate Copii

Video Karate Adulti

In cadrul Clubului Sportiv TERRASPORTIKA Sibiu stilul de arte martiale predat este Karate Kyokushin. Acesta este un stil de lupta full-contact. Fondatorul acestui stil de karate a fost Masutatsu Oyama, avand ca scop cresterea palpabila a eficientei luptei. Karate Kyokushin implica un antrenament dur fiind extrem de eficient in autoaparare. Este destinat atat copiilor cat si adultilor sau chiar sportivilor de performanta. Scopul acestui tip de curs este imbunatatirea conditiei fizice, incredere in propriile forte, respect fata de sine si fata de cei din jur. Ajuta la dezvoltarea unui corp armonios si sanatos.

Clubul Sportiv TERRASPORTIKA Sibiu promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe bucuria efortului, al exemplului pozitiv si al respectului disciplinar. Totodata ofera posibilitatea de a practica miscarea rezultand astfel o dezvoltare fizica armonioasa.
Va asteptam pe toti, cu mic, cu mare, alaturi de noi, sa incepeti un stil de viata sanatos, alaturi de cei mai buni antrenori, in sala de aerobic din Sibiu, Str. Hipodromului, nr. 3A, peste drum de clădirea Agenției de Mediu.

galerie foto

galerie video