Tae Bo Sibiu

cursuri-tae-bo-sibiuUna dintre cele mai la moda metode de slabit cu ajutorul exercitiilor fizice este Tae Bo, denumire care provine de la Total Awareness Excellent Body Obedience si reprezinta o combinatie intre aerobic, karate, dans si antrenament cu greutati. Antrenamentul se desfasoara pe un ritm si un fond muzical alert. Acest sport este benefic pentru circulatia sanguina, lucrand intreaga musculatura a corpului, imbunatatind echilibrul, coordonarea, mobilitatea si intarind sistemul osos. Regimul de antrenament este aerobic, benefic pentru sistemul cardiovascular, insa cel mai important lucru in legatura cu Tae Bo este pentru majoritatea practicantilor modul in care se ard caloriile. Intr-o ora de antrenament veti arde cam 500-800 calorii comparativ cu 300-400 calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic.

Tae Bo este un exercitiu rezultat din fuziunea artelor martiale si a unui sport contemporan: Tae-Kwon-Do cu box acompaniat de muzica si aerobic. Este o noua forma de exercitii care se utilizeaza pe ritmul muzicii, cu loviturile de pumni, ca si la box si cu lovituri de picioare, ca la artele martiale, dar fara o confruntare cu un adversar.

In timpul orelor de Tae Bo, este lucrat, practic, tot corpul prin combinatiile de lovituri si miscari, sub indrumarea instructorului si in ritmul muzicii. Modul de executie a exercitiilor este conceput astfel incat impactul negativ asupra articulatiilor sa fie minim si asupra muschilor maxim. Tehnicile de brat lucreaza cu umerii, bicepsul, tricepsul, pieptul, iar cele de picior lucreaza muschii coapsei, ai gambei, dar si abdomenul si fesierii. Directa, uppercut-ul si croseul sunt cel mai des folosite.

Indiferent daca esti incepator sau te afli la un stadiu mai avansat, in Tae Bo exista numeroase seturi de exercitii si combinatii pentru a oferi permanent diversitate si provocare.

Cursuri de Tae Bo in Sibiu – desfasurate in cadrul Clubului Sportiv TERRASPORTIKA – instructor Ovidiu Bastea

Organizam sedinte de TAE BO clasic sau in combinatie cu baston, fitnessband si alte accesorii pentru persoanele dornice de miscare si de a se mentine intr-o forma excelenta, indiferent de varsta.

Tae Bo Clasic

Tae Bo & Steppere

Tae Bo & Fitness Band

Tae Bo & Gantere

Tae Bo & Mingi de Fitness mici

Tae Bo & Cercuri

Tae Bo & Bastoane

Tae Bo & Discuri

Tae Bo & Mingi de  Fitness mari

Video Sedinta Tae Bo – Aerobic

Video Sedinta Tae Bo – Aerobic cu Bastoane, Cercuri si Mingi de Fitness mici

galerie foto

galerie video