Aerobic Sibiu

Cursuri Aerobic SibiuIn cadrul Clubului Sportiv TERRASPORTIKA Sibiu va asteptam cu cel mai eficient program de aerobic.
Vrei sa ai un corp de invidiat? Incearca antrenamentul de tip aerobic. Este foarte eficient in arderea caloriilor, ajuta la scaderea in greutate, intensifica metabolismul si creste rata metabolica a inimii.

Exercitiile de aerobic sunt excelente pentru cei care doresc sa piarda in greutate. Aerobicul este indicat pentru cei care vor sa-si imbunatateasca starea de sanatate, deoarece ajuta sistemul respirator si cardiovascular. Cu toate acestea, multi nu stiu sau nu inteleg cum se executa un antrenament complet in scopul de a maximiza rezultatul obtinut. Intensitatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui tip de antrenament, iar exercitiile din cadrul antrenamentului sunt importante pentru un rezultat cat mai bun. Tocmai de aceea, echipa Clubului Sportiv Terrasportika va asteapta cu cel mai eficient program de aerobic, avantajos pentru fiecare.

Cand vine vorba de intensitatea unui program de antrenament de tip aerobic nu este indicat sa se lucreze prea intens pentru ca, astfel, exista posibilitatea extenuarii. Intotdeauna se alege un program de antrenament binedefinit, astfel incat sa avantajeze pe toata lumea. Beneficiile aerobicului sunt nenumarate, unul dintre ele fiind cresterea ratei metabolice. Aceasta este direct proportionala cu varsta, sexul, raportul dintre masa musculara si grasimea din organism precum si nivelul de activitate fizica. Cu cat creste rata metabolica cu atat este mai rapid procesul de ardere al grasimii din organism.

Durata unui program de aerobic se calculeaza in functie de nevoile fiecaruia. Daca nu sunteti supraponderali si faceti sport doar pentru imbunatatirea sanatatii cardiovasculare, o sedinta de doua ori pe saptamana este suficient. Daca insa, scopul dumneavoastra este arderea caloriilor, inclusiv a grasimilor din organism atunci sunt necesare mai mult de 2 sedinte pe saptamana. Aerobicul scade indicele de masa corporala, scade tensiunea arteriala, imbunatateste profilul lipidic, amelioreaza anxietatea si tensiunea, iti ofera incredere in tine, imbunatateste postura si flexibilitatea.

Pentru eficienta maximizata in cadrul clubului nostru exercitiile din cadrul cursului de aerobic se combina cu miscari de Tae Bo.

Va asteptam cu drag la Clubul Sportiv Terrasportika Sibiu pentru un start sanatos (Adresa – Str. Hipodromului, nr. 3A, peste drum de clădirea Agenției de Mediu).

Video Sedinta Aerobic – Tae Bo Mix cu Bastoane, Cercuri si Mingi de Fitness mici

Video Sedinta Aerobic – Tae Bo Mix – Sala Transilvania – instructor Ovidiu Bastea

Foto Aerobic – Tae Bo Mix, Sibiu