Body Workout Sibiu

body workout circuit sala transilvania sibiuÎn Sibiu, la Clubul Sportiv TERRASPORTIKA vă așteptăm cu cele mai noi și eficiente antrenamente.

Cu toții știm că exercițile fizice au nenumărate beneficii în viața noastră. În primul rând, vorbim despre un organism puternic și sănătos. Pe lângă faptul că sportul sporeste încrederea în sine, acesta ajută și la starea de sănătate a organismului, întărește inima și plămanii, ajută la combaterea bolilor cronice, oferă o stare de spirit foarte bună, fiind, de asemenea, și foarte distractiv.

Body Workout reprezintă un plan de antrenament pentru întregul corp.
Rezultatul unui antrenament complet Body Workout este un corp mai suplu, un tonus muscular crescut, forță și tonifiere. În cadrul acestor exerciții sunt vizate grupele musculare ale întregului corp, fiind o adevărată provocare pentru fiecare în parte. Cu astfel de exerciții vei reuși să-ți autodepășești limitele, îmbunătățind, de asemenea și sistemul cardiovascular. In cadrul sedintei de Body Workout, timpul dedicat fiecarui exercitiu in parte este putin mai scurt, dar, de o intensitate mult mai mare. Partea musculară este lucrată intens, existând astfel posibilitatea apariției febrei musculare. La acest tip de antrenament se folosesc în exerciții greutăți care cresc rezistența musculară, accentul bazându-se pe corectitudinea exercițiilor.

Antrenamentul se desfasoara sub forma unui set de exercitii fizice executate in circuit.

In cadrul exercitiilor din circuit se folosesc greutati, stepper-e, mingi de fitness, trx-uri, benzi si corzi elastice, flexi bar. Fiecare exercitiu se executa timp de 1 minut si vizeaza grupe musculare diferite. Intre fiecare exercitiu se ia o pauza scurta de cateva secunde iar dupa un ciclu complet, o pauza mai lunga de 2-3 minute.
Acest antrenament de tip circuit este unul dintre cele mai eficiente pentru dezvoltarea musculaturii.

Cu toții suntem diferiți, iar antrenamentele pot fi diferite pentru fiecare în parte. Fie că te gândești că vrei să-ți întaresti masa musculară, sau că îți dorești un corp mai suplu, sau pur și simplu alegi acest tip de antrenament pentru un organism imunitar mai puternic, trebuie să ții cont și de ceea ce mănânci. Exercițiile fizice combinate cu un plan nutritiv sănătos ajută organismul să devină mai puternic și mai sănătos. Vă așteptăm în Sibiu, la Clubul Sportiv TERRASPORTIKA, in sala de aerobic de pe Str. Hipodromului, nr. 3A, pentru a începe de acum schimbarea în bine. De ținut minte: „Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă.” Aristotel

Video Sedinta Body Workout

Foto Sedinta Body Workout, Sibiu

Foto Body Workout Circuit – BOOTCAMP Baile Olanesti