Cursuri Pilates Sibiu

Sase motive sa te apuci serios de Pilates

 

cursuri pilates sibiuExercitiile Pilates încep sa prinda și la noi tot mai mult teren. În lume, peste 25 de milioane de oameni practica Pilates. Acest tip de sport a fost inventat în urma cu mai bine de 100 de ani de către Joseph Pilates, un culturist german.

Va întrebați la ce sunt bune? Ei bine, pentru ca ajuta la mentinerea unei posturi corecte, tonifiere și o stare excelentă de sănătate. Noul tip de antrenament a început sa devină viral, devenind noul trend după o zi extenuata la locul de munca. Exercitiile Pilates nu sunt doar un moft, ele chiar funcționează.

 

 

Iată de ce e bine sa încerci și tu:
1. Te eliberează de stres
Pilates ofera o mare evadare după o zi obositoare de munca, ajuta la relaxarea muschilor și te scapa rapid de stresul din timpul zilei.
2. Ajuta la tonifierea musculaturii, îmbunătățește flexibilitatea și echilibrul, corecteaza postura corpului.
3. Elimina durerile de spate. Aceasta forma de antrenament a fost descoperita ca instrument de recuperare fizica, reusind astfel sa diminueaze unele afectiuni ale coloanei.
4. Remodeleaza corpul. Datorită exercitiilor de tip streching acestea ajuta la remodelarea corpului, topind grasimile, oferind un corp frumos și suplu.
5. Mareste rezistenta fizica imbunatatind capacitatea pulmonara.
6. Poate fi practicat în timpul sarcinii cât și de tinerele mamici.
Sarcina este un moment deosebit în viața tuturor femeilor, dar și momentul în care organismul are parte de schimbari semnificative. Exercitiile Pilates reduc durerile de spate și durerile pelviene, mentinand o stare de bine și de relaxare.

Exercitiile Pilates au fost create pentru flexibilitatea corpului, combinate însă cu un regim alimentar sănătos și echilibrat ele pot ajuta semnificativ la pierderea în greutate.

Cursuri Pilates Sibiu

In Sibiu in sala de aerobic de pe Str. Hipodromului, nr. 3A, se desfasoara cursuri de Pilates sustinute de instructor Ovidiu Bastea. Va asteptam!